Werkwijze
Werkwijze

Samen bewegen door te leiden en te volgen: in een training of workshop van TangoToolsTraining gaan de deelnemers met elkaar de vloer op en ervaren zo aan den lijve welke communicatiepatronen ze hanteren en wat het effect daarvan is op de ander. Al dansend experimenteren ze met alternatieven en de resultaten daarvan op de samenwerking. De kracht van deze ervaring geeft hen de tools om hun manier van communiceren ook in de werksituatie te verbeteren.

Trainingen

De duur en invulling van een training hangt af van uw vraag en uw doelstelling. Mijn mogelijkheden variëren van een training van een dagdeel tot een meerdaags traject. Hoe uitgebreider de training, hoe meer aandacht voor de individuele ontwikkelpunten van iedere deelnemer.

Workshops

U kunt ook kiezen voor een korte workshop, waarin het accent ligt op plezier, herkenning en ontdekking. Een workshop kan ook onderdeel zijn van een uitgebreidere training: als energizer, tussendoortje, opwarmer of introductie van een thema, of als niet-cognitieve tegenhanger in een cognitief gerichte training.

De prijs van een training of workshop hangt af van de duur en invulling ervan. Na een gesprek over uw vraag en doelstellingen maak ik voor u een offerte op maat.

Webdesign: YUNOCOCO